Healing

Spiritualistiskt Medium & Healer

3inity

 

 

 

 

 

Andlig Healing

 

Vad är healing?

En allmän förklaring är allt det positiva, medmänskliga och kärleksfulla någon; gör, säger eller tänker, med viljan att hjälpa någon annan. Att krama någon, säga något snällt, lyssna uppmärksamt, att blåsa bort det onda på barnets skrapade knä eller bara ett leende är också healing.

Vad är spirituell/andlig healing?

Spirituella healers arbetar med viljan att hjälpa på ett medvetet sätt. De fokuserar, eller tonar in, sina medvetanden till den högre gudomliga Källan av frid och kärlek i universum och förmedlar den energin via beröring eller handpåläggning. Energin går från Gudskällan (Anden) via healerns ande till mottagarens ande. När behandlingen är klar bryter healern medvetet denna länk som hon/han varit till mottagaren och kommer tillbaka till sig själv igen.

 

Healing arbetar på att förstärka kroppens och själens egen läknings förmåga, att återskapa harmoni och balans mellan kroppen, sinnet och anden. På så sätt kan mer energi förbättra motståndskraften och läkningsprocesser. Livsenergin påverkar hela människan - fysiskt, psykiskt, känslomässigt och andligen. Healing går på djupet - till orsaken varför symptomet uppstod och det ger djup avslappning som frigör mentala och fysiska blockeringar.

Hur går en behandling till?

Efter ett inledande samtal får du lägga eller sätta dig, fullt påklädd, på en massagebänk. I bakgrunden spelar lugnande musik som hjälper dig att koppla av. Förmedlingen av healingenergin går till som så att jag, efter att ha fått tillåtelse från dig, mjukt lägger mina händer på, eller strax ovanför de platser där du har störst behov av energi. (INGA känsliga/privata områden!) Energin kan kännas varm eller kall, kanske pirrande och lite stickande eller kanske inte märks alls.

 

Du kan under en behandling få olika reaktioner, så som nära till skratt eller tårar. Det är inget att oroa sig för, utan bara ett bevis på att energin går dit den bäst behövs. Det är inte alltid som det är symptomen som får energin utan den går till den underliggande orsaken till varför symptomen uppstod.

Efter healingsessionen

... får du ett glas vatten att dricka. Du kan även efteråt börja frysa, bli väldigt pigg eller trött. Det är endast ett annat bevis på att "ditt batteri har blivit nyladdat!" Energin fortsätter att jobba i 3-5 dagar efter vårt möte. I bland kan det ta några dagar innan man känner av den riktiga förändringen, då vi alla reagerar olika. Du bör också själv delta aktivt för att få bästa resultat. Med andra ord bör du inte "springa ett maraton" direkt efter, utan ta det lugnare.

 

OBS! Healing ersätter inte din läkares ordination eller medicinering, utan är en positiv förstärkning av en påbörjad läkningsprocess! Så om du har läkarordination SKA denna fortsätta. Healing är ett utmärkt komplement till vår traditionella läkekonst, men inga garantier kan ges.

 

Vad är distanshealing?

Spirituell distanshealing är healing som görs när patienten inte är närvarande och påminner mycket om bön i sin utformning. Man ber om hjälp från den universella källan, där denna underbara kärleksfulla healingenergi kommer ifrån, om att den ska gå till den man "ber" för. Man behöver endast namn, gärna adress samt vilka besvär/problem som finns.

Det här kan vara ett bra sätt att få healing om man har svårt att komma personligen på besök. Du kan få healing oavsett var du befinner dig i världen. Du behöver bara ringa eller maila mig informationen jag behöver så bestämmer vi en dag då vi ska börja. Under prodessen, om du väljer att göra det fler gånger, är det bra om vi håller kontakt, så jag vet hur du upplever det och de förändringar som sker. Kontakta mig gärna för mer detaljerad information. Självklart arbetar jag under principerna för tystnadsplikten!

Distanshealing passar alla åldrar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing energin kommer från den Gudomliga Anden

 

genom

min Ande

 

till

din Ande

Tänkvärt

“The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others.”

 

Mahatma Gandhi

“The wound is the place where the Light enters you.”

 

Rumi

“When we give cheerfully and accept gratefully, everyone is blessed.”

 

Maya Angelou