Om

Spiritualistiskt Medium & Healer

3inity

 

 

 

Välkommen

 

 

 

Mitt namn är Eva Trinity och jag arbetar under namnet 3inity som spiritualistiskt medium och healer. Jag bor i Forshaga, några mil norr om Karlstad i Värmland. Trinity betyder tre-enighet vilket symboliserar mycket för mig. Det representerar bland annat min livsfilosofi - Balans och harmoni mellan kropp - själ - ande. Namnet anspelar även på den spirituella healingens mekanik - att livsenergin går från den gudomliga Källan - via min ande - till mottagarens ande..

Min innersta önskan är att alla finner svar på sina inre frågor och att jag via mitt arbete kan vara behjälplig och belysa en annan väg till insikt och svar. Det kan vara genom mina olika kurser, där jag delar med mig av allt jag kan och vet, från min egen utveckling och alla de olika kurser jag deltagit i. Jag brinner verkligen för det här och mitt mål är att du ska uppleva en positiv, läkande och upplyftande stund hos mig, som kanske till och med förändrar och stärker dig i livet.

 

Resan...

Under hela min existens har jag känt att det finns något mer. Något som inte går att ta på fysiskt men som är essentiellt för att kunna leva i lycka och harmoni. Mitt sökande efter detta har tagit mig på en personlig resa inom det många kallar "den alternativa världen".

Vägens början startade 1983, året då jag under en personlig kris hade en upplevelse som jag inte kunde förklara. Men händelsen startade en kedjereaktion av frågor som jag bara måste ha svar på. Jag läste oerhört mycket om existentiella frågor; allt från religion, new age och metafysik. Jag fann en del svar, men kände fortfarande att det fanns mer att veta och ta till sig.

 

Under den här tiden började jag även att meditera, ett av de bästa beslut jag tagit! Genom meditation kom jag i kontakt med mig själv, mina känslor och tankar och lärde känna vem jag var och vem jag ville bli. Längtan efter att bli hel och att samtidigt få hjälpa andra växte. Detta inspirerade mig att prova på healing på ett andligt center. Vilken upplevelse! Vilken kraft! Jag kände det som om jag hittat hem! Sedan den dagen, i mars 1997, vet jag att jag har hittat rätt och att Resan bara har börjat!

 

Vägen hit...

Sedan 1997 har jag gått olika kurser för att utveckla mina gåvor för healing, mentalt mediumskap, psychic art och trans. I dag är jag certifierad som spirituell healer (2003 och 2008) Min utbildning har jag fått från Colin Bates, Simon James, Brian Robertson och Brenda Lawrence via K.S.F. Går i skrivande stund en fortbildning i andlig healing, studerar för internationellt healingcertifikat samt mediumskap för Spiritualists' National Union i England och har även (aug 2014) gått SNUs healingvecka på Arthur Findlay College i England.

 

Mediumskapet har jag utvecklat under Mia Ottossons ledning men även haft andra lärare bl.a Simone Key, Paul Jacobs, Janet Parker och Colin Bates mfl. Den 11 juni 2009 fick jag medium certifikat via S.C.D - av Mia Ottosson i Karlstad

 

Jag har även utvecklat min gåva för Psychic Art och förkovrar mig mer inom transarbetet för bl.a Simone Key, Colin Bates och Brenda Lawrence.

 

Varmt välkommen hit!

 

 

 

Tack och lov har färden ingen slutstation,

för resan är evig

Eva

.

 

 

 

Certifikat

  • Spirituell Healing 2003
  • Spirituell Healing 2008 via KSF
  • Medium certifikat 2009 för

- Mediala Privatsittningar &

- Mediala Demonstrationer via S.C.D - "Mia" Ottosson CSNU

Medlem i

  • Spiritualists' National Union

  • Spiritualists' National Union International

 

Tänkvärt

 

 

" Att få kunskap ska locka till insikt, skratt, personlig utveckling och än mer nyfikenhet..."

Eva

Du kan inte lära en människa någonting

du kan bara hjälpa henne att finna det inom sig själv

 

- GALILEO GALLILEI -

Det finns två sätt att leva sitt liv. Det ena är att leva som om ingenting är ett mirakel. Det andra är att leva som om allting är ett mirakel.

 

ALBERT EINSTEIN